dijous, 18 d’agost del 2011

1.489 envasos recollits el primer dia! Rècord del Retorna Tour!

La Campanya Retornar per al Futur, que té com a protagonista la furgoneta amb la màquina demostrativa de com funciona el sistema de retorn d'envasos que recorre durant dos mesos diverses ciutats de l'estat espanyol, va començar ahir amb molt bon peu a Palma.

1.489 envasos recollits en el primer dia! Vàrem batre el rècord d'envasos recollits en el primer dia del Retorna Tour que fins ara ha fet estada a Madrid i Barcelona. I tot gràcies a les persones que durant el dia es varen apropar a la furgoneta per informar-se i participar.

Entre ells cal destacar, els alumnes d'un curs sobre residus organitzat per la Fundació Deixalles i els següents dos casos:

Aquesta senyora ens va contar que va veure la notícia del Tour a València la setmana passada i ha estat telefonant a uns quants números de telèfon fins que va trobar algú que li va dir que ahir seríem a Ciutat Jardí. Va guardar els envasos i ahir va venir amb la seva filla i la seva neta.








Aquest al·lot es va assebentar de la campanya en una assemblea del moviment 15M a Palma i va venir carregat de bosses amb més de 600 envasos, pels que se n'ha endut més de 30€ que es destinaran a activitats de l'assemblea.








Segurament al llarg d'aquests dies, podrem anar recopilant anècdotes i notícies de la gent que s'apropa a conèixer aquest novedós sistema i que de ben segur se n'anirà ben convençut dels avantatges que representen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada