dijous, 18 d’agost del 2011

Segon dia superat amb 3.060 envassos recollits!

Si ahir desbordàvem totes les previsions en batre el rècord d'envassos recollits el primer dia de Tour a una nova ciutat, avui hem doblat la xifra fins arribar als 3.060 envassos.

Aquest matí ens han visitat un altre grup d'alumnnes del curs de gestió de residus de la Fundació Deixalles que tampoc es volien perdre l'ocasió de veure d'aprop el funcionament d'aquestes màquines estudiades durant el curs.


Molts altres, han repetit l'experiència i els hem tornat a veure carregats de bosses plenes de llaunes. Aquesta parella ens han comentat que els van recollir tots ahir passejant pels carrers i parcs de Palma. A darrera hora, han tornat amb 2 sacs més plens.



Aquesta família d'Esporles ha arribat amb 4 sacs ben plens d'envassos recollits durant les festes del poble. Ens contaven que al seu poble la recollida porta a porta funciona, en gran part, gràcies a les bosses vermelles de rebuig que encareixen el preu de la fracció de rebuig (cada bossa costa 1 €) i que ha aconseguit reduir el percentatge d'aquesta fracció, minvant el preu de la taxa de residus a aquelles famílies que redueixen i separen les deixalles. Un sistema a implantar a tot el territori.



El moviment 15 M s'ha tornat a apropar, aquesta vegada amb més llaunes i més animats a repetir. La darrera hora ha estat frenètica.


Mentre feien cua, hem aprofitat per fer-los una enqüesta i conèixer les seves idees i opinions sobre la problemàtica dels envassos i d'aquest nou sistema en particular. Mirau quina quantitat d'envassos que duen al carret:, més de 300!


Vos esperam novament demà. Recordau, de 9:30 fins les 15 hores al passeig de la platja de Ciutat Jardí de Palma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada