dissabte, 20 d’agost del 2011

Animam el cap de setmana amb una performance sobre la problemàtica dels envasos.

Tenint en compte el cap de semana, les expectatives per avui eren altes i no ens han defraudat: 5.807 envasos recollits, gracies en gran part, als ja usuaris fidels que ens visiten fins a 4 vegades al dia acompanyats de nombroses bosses i carrets de la compra fins a dalt. 



Per avui havíem organitzat una activitat lúdica de sensibilització sobre la problemàtica que generen en el nostre entorn les enormes quantitat d'envasos que produim. La performance ha consistit en una representació en la qual un mariner anava llançant envasos a la mar i els peixos es queixaven de la seva conducta, mentre que alguns ciutadans els anaven recollint dins les xarxes i animaven a fer-ho també als infants que ens miraven perplexos. "No tires basura, que los peces se mueren!" - li ha cridat una nina al mariner. 


Alhora, uns altres voluntaris anaven informant a la gent, que ens mirava amb curiositat, sobre el que estàvem fent. L'acollida de la gent ha estat molt receptiva i es mostrava molt favorable a la implantació d'aquest nou sistema de retorn d'envasos que, de fet, no és nou com moltes persones de mitjana edad recorden.


Gràcies a tots el voluntaris i voluntàries de les diferents associacions que integram la plataforma per fer possible aquesta activitat.

Una vegada més, els mitjans de comunicació locals han vengut a cobrir l'activitat i també a conèixer l'evolució del tour i l'acollida del públic. Uns reporters de TeleBarri també ho han gravat tot i ens han donat l'enhorabona per la iniciativa.


Recordau que demà diumenge será el darrer dia del #RetornaTour a la platja de Ciutat Jardí de Palma. A partir de dilluns i fins divendres 26 es desplaçará al poble de Capdepera, que celebra les seves festes, i ens podreu trobar a la plaça de la Constitució de 17 a 23 hores.

No oblideu dur-nos els vostres envasos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada