divendres, 26 d’agost del 2011

Muntanyes d'envasos que ja no acabaran al nostre entorn

Capdepera es supera un dia més amb 3.259 envasos més !! I no només això. Ahir ens vàrem veure obligats, un altre cop, a posar un límit al nombre d'envasos que es podien tirar d'una sola vegada. De fet, les cues no les feien les persones sinó les bosses de fems !! I és que la participació s'anima ben de veres i la gent que s'acosta al #RetornaTour ja no ho fa només amb un grapat d'envasos.



Hem tengut la visita de ciutadans dels pobles veïns: Alcúdia, Manacor, Felanitx, Cala Millor, Son Servera, etc. Molts són els que ens comenten que aquesta furgoneta hauria de ser una realitat quotidiana que es passegés per tots els pobles per arribar a tothom; que una bona iniciativa com aquesta no s'hauria de quedar només com una anècdota.
 


Ahir varem tenir la visita d'un grup de dones que s'acostaren amb aquesta muntanya de llaunes i botelles de plàstic que han anat recollint als hotels on fan feina.



També ahir va tenir lloc la petita xerrada i posterior projecció del documental "Oceans de plàstic" al teatre de Capdepera. Una vintena de persones varen arribar disposats a saber més sobre la problemàtica que generen la quantitat ingent de residus d'envasos de la nostra societat de consum. 


Aquí vos deixam l'enllaç del documental que vèrem ahi en castellà:                                    http://www.youtube.com/watch?v=v0Tm1bvraKU&playnext=1&list=PL483413A046116B19










Avui horabaixa finalitzarem el tour a la nostra illa. Recordau que encara sou a temps de dur-nos els vostres envasos de 17:30 a 23 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada