dimarts, 23 d’agost del 2011

Els polítics tampoc s'ho han volgut perdre

Per a la nostra Plataforma, aquest #RetornaTour té el doble objectiu de sensibilitzar i donar a conèixer al ciutadà un sistema molt més eficient de recuperar els envasos i, alhora, implicar i comprometre als nostres responsables polítics en la seva implantació al nostre territori.


És per aquest segon objectiu que avui hem comvidat als responsables municipals, al Consell Insular i al Govern de les Illes Balears amb competències dins l'àrea de medi ambient i de gestió dels residus per a que puguin conèixer i comprovar l'ampli ventall de beneficis d'aquest sistema de retorn.


De fet, no és nou per ells ja que, des de la constitució de la Plataforma ara fa any i mig, hem estat treballat intensament per donar a conèixer el Sistema de Dipòsit, Devolució i Retorn (SDDR) d'envasos als responsables municipals, i del Consell de Mallorca, instant a la presentació de mocions per a donar suport i impulsar aquest sistema a la nostra illa.






Les sensacions han estat molt bones. Els convidats s'han mostrat interessats en les explicacions, han demanat dubtes i, fins i tot, ens han oferit alguns municipis per fer proves !

Des del Consell de Mallorca, a través de la Consellera de Medi Ambient, Catalina Soler, i el Director Insular de Residus, Antoni Serra Comas, ja ens han demostrat un gran interès sobre la implantació d'aquest sistema a Mallorca i s'han compromès a avaluar la viabilitat de la seva implantació.








La Consellera ha disculpat la seva absència. Però el Director Insular de Residus no ha perdut l'ocasió d'observar i experimentar de ben a prop el funcionament i l'engranatge de la màquina.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada