dilluns, 22 d’agost del 2011

Quasi hem superat el total de València amb la meitat de dies

Amb la xifra rècord d'ahir diumenge, 6.195, ja acumulam 21.499 envasos recollits al llarg dels 5 dies que hem tengut la furgoneta del Retorna Tour a la platja de Ciutat Jardí de Palma.

No vàrem descansat ni un sol segon, la màquina va estar en funcionament tot el matí sense aturar. Llargues cues per accedir-hi que no feien més que allargar-se ja que es movia molt lentament, eren moltes les llaunes que duen pràcticament tots. Fins i tot, ens vàrem veure obligats a baixar el límit al nombre d'envasos que es podien introduir d'una tirada que ja havíem establerts el dia anterior.



Conscients de que era el darrer dia del Tour Retorna a Palma, vàrem allargar l'horari mitja hora més però ni allargant-lo fins a la matinada hauríem donat resposta a l'enorme qüantitat de gent que ens duia les seves llaunes i botelles. Demanam disculpes a tots aquells que no vàreu poder

Les anècdotes del dia varen ser protagonitzades per l'àmbit artístic. Varem tenir la visita d'una al·lota que fabrica bosses de mà amb les anelles de les llaunes i una parella que fa bijuteria amb llaunes.


Avui horabaixa, a partir de les 17:30 i fins les 23 hores, estarem instal·lats a la plaça Constitució de Capdepera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada